logo

Locatie

Antwerpen

DE WINKELHAAK

Lange Winkelhaakstraat 262060 Antwerpen

Bar d’office Antwerpen was de allereerste locatie in het netwerk en maakt deel uit van DE WINKELHAAK. Wij zijn uitstekend gelegen op 5 minuutjes wandelen van Antwerpen Centraal Station. Openbare parking ZOO bevindt zich aan de overkant van de straat. In DE WINKELHAAK maak je deel uit van een creatieve think-tank, deel je kennis en contacten met je concullega’s, draait alles rond kruisbestuiving  en spijker je intussen aan de weg van succesvol ondernemer.  DE WINKELHAAK is een verzamelgebouw voor creatief ondernemerschap en biedt coworking op maat van starters tot en met ambitieuze groeibedrijven. Naast kantoren, vergaderzalen en diensten voor innovatieve ondernemers is er ook een eigenwijze designgalerij, event- of presentatieruimte en de beste koffiebar van heel Antwerpen.

http://www.winkelhaak.be/bardoffice

03 727 10 30

Diensten

Een fijne werkplek, vergaderzaal, printer/kopier/scanner, inbindtoestellen, papiersnijtafels, koffiebar, designshop, exporuimte.

Openingsuren

werkdagen van 9u tot 18u

Tarieven

Hop in: voor €30 per maand krijg je 20u/maand toegang Half time: voor €90 krijg je 80u/maand toegang Full time: voor €150 krijg je binnen de kantooruren zonder beperking toegang.