logo

Marie

De Cannière

Customer Happiness Specialist

Leuven

www.happymondays.be

Omschrijving

"Ik heb de mooie functie van 'Customer Happiness Specialist' in het bedrijf met de sprankelende naam 'Happy Mondays'. Via trainings, coachings en seminaries zorgen wij ervoor dat professionals hun werkweek op maandag starten met een competent én goed gevoel. De rest van de week volgt dan vanzelf! Daarnaast ben ik mijn eigen praktijk aan het opstarten als moederschapscoach (werktitel - alle suggesties welkom!) en help ik moeders een goed evenwicht vinden tussen de verschillende facetten van hun leven."

Interesses

Mijn grote liefde? Muziek! Ik studeerde musicologie, en ook al koos ik professioneel voor een ander pad, de hartstocht blijft. In mijn vrije tijd ben ik dan ook een bevlogen (contra)bassist, en speel ik in een jazzensemble en in een bluegrass-groepje. Verder geniet ik van ontdekken. Een landschap dat na een bocht plots helemaal anders is, het rondstruinen in een onbekende stad, het uitproberen van een nieuw gerecht, of een onverwachte ontmoeting bij een kop koffie.

Vaardigheden

Consulting,Diensten,Energie,Events,HR,Sales,Trainer / coach

Ik bied

Enthousiast werkgezelschap. Heel benieuwd naar wat iedereen doet en altijd te vinden voor wederzijdse verrijking door het uitwisselen van ervaringen en expertise.

Ik zoek

Grosso modo hetzelfde als wat ik bied.

Sociaal Netwerk