logo

Paul

Naveau

Presentatiecoach

Edegem

www.paulpresents.be

Omschrijving

Paul Naveau heeft als missie “Goede mensen redden van slechte presentaties”. Zijn grote passie is mensen helpen om nog betere presentaties te maken. Met zijn bedrijf Paul Presents werkt Paul met toegewijde ondernemers die ervoor kiezen om hun boodschap met impact te presenteren. Dit houdt 3 stappen in: 1) ondernemers helpen het verhaal te vertellen dat het doel van de presentatie ondersteunt. 2) professionele presentaties bouwen die de aandacht van het publiek vasthoudt. 3) tot de kern komen van hoe een ondernemer krachtig kan presenteren voor een groep. Gepassioneerd sinds 2001, full-time professioneel actief met presentaties sinds 2012 met een specifieke voorliefde voor Prezi. Paul werkt voornamelijk met CEO's van grote bedrijven en zaakvoerders van KMO's om ze te helpen het beste uit zichzelf en Prezi te halen om hun publiek te overtuigen. Paul Presents is vandaag een samenwerking tussen een 6-tal freelancers maar dat is nog maar het begin. De visie is om een volwaardig presentatie agency uit te bouwen met verschillende collega sprekers, trainers en designers, kortom ondernemers. Dit agency wordt dan tegen 2020 dé referentie voor presentaties in Vlaanderen.

Interesses

Lekker en gezond eten, persoonlijke ontwikkeling, Oosterse Krijgskunst, spreken, presenteren, coachen, mensen naar het volgende level helpen, de opkomst van artificiële intelligentie en hoe dat vele malen sneller dan iedereen verwacht ALLES gaat veranderen.

Vaardigheden

Audiovisueel,Consulting,Diensten,Duurzaamheid,Events,Gaming,Grafisch design,Marketing,Media,Onderwijs,Overheid,Podiumkunst,Print en Media,Reclame en communicatie,Sales,Technologie,Trainer / coach

Ik bied

Advies op je presentatie: story, slides, spreken voor een groep

Ik zoek

Ondersteuning bij de bouw van het beste presentatie agency van België tegen 2020. Processen, structuren, marketing

Sociaal Netwerk