logo

Carine

Nuyens

Coach , Adviseur en Trainer en KernTalentanalist

Turnhout

www.qivido.be

Omschrijving

Als coach, adviseur en trainer draag ik bij tot het optimaler functioneren van ieder persoon, gezin en organisatie. Om beter te functioneren is "Goed in je vel voelen" essentieel: je geniet meer en je presteert beter op mentaal, fysiek, emotioneel vlak. De kennis, het inzetten en het uitleven van talenten en kwaliteiten is hierbij de sleutel. Het geeft vreugde en bevordert het welzijn, welbevinden en de gezondheid. Als Kerntalentenanalist geef ik inzicht in talenten en kwaliteiten. Al coachend zoek ik mee naar verbeteringen en perspectieven in je werk, gezin en privé en voor het realiseren van veranderingen en gewenste doelen daag ik je uit. Het is heerlijk om te zien hoe mensen hun talenten en kwaliteiten uitleven en tot bloei komen. Bij organisaties coach ik medewerkers en teams om hun kwaliteiten en talenten optimaler in te zetten. Met plezier begeleid ik, samen met medewerkers, ook bedrijven in het harmoniseren, effectiever en efficiënter maken van de werkomgeving en zijn processen. Hierdoor realiseert de organisatie een win-win tussen persoonlijk welzijn, welbevinden en productiviteit.

Interesses

Coach, activator, motivator / Erkend KernTalentenanalist / Loopbaancoach / Stress- en burnoutcoach / Ability Case Manager / Preventieadviseur / Relaxatietherapeut & shiatsutherapeut / Kwaliteitsadviseur / Systeem- en procesoptimalisator (incl. auditor, ISO 9001, 13485, VCA, ... leanmanagement) / Projectbegeleider

Vaardigheden

Trainer / coach

Ik bied

Particulieren: Coaching met betrekking tot volgende thema's: - Loopbaan en carrière; - Werkhervatting tijdens en na ziekte; - Multi-balance (balans zorg, privé en werk); - Talentcoaching incl. KernTalentenanalyse; - Relaxatie en ontspanning; - Stress en burn-out. Organisaties: - Bedrijfsinterne coaching aan medewerkers mbt bovenstaande thema's ; - Teamcoaching & jobcrafting; - Kennisdeling, advies en coaching aan kwaliteitsmanagers, preventieadviseurs en projectmanagers en hun medewerkers; - Optimaliseren van processen en de omgeving.

Ik zoek

Aanvullende thema's bij mijn dienstverlening.

Sociaal Netwerk